Legyen a weboldalad vállalkozásod sikerének forrása

Szövegírás

Weboldal szövegírás

Olyan keresőbarát tartalmat adunk weboldaladhoz, mely nem csak egyedi és informatív, de értéket is ad weboldaladhoz, ezáltal segít ügyfeleid ösztönzésében.

Céges blog szövegírás

A céges blog hasznos eszköz a leendő ügyfelek figyelmének felkeltésére, a weboldal folyamatos és gyors frissítésére, ezáltal a weboldal forgalmának növelésére.

Webshop, Termékleírás

Egy webáruház üzemeltetése rengeteg előnnyel jár, azonban eredményes működéséhez elengedhetetlen a tökéletes termékleírás.

Pricing Table

Basic plan

$9/ month

  • 1GB Disk Space

  • 100 Email Account

  • 24/24 Support

Silver plan

$19/ month

  • 1GB Disk Space

  • 100 Email Account

  • 24/24 Support

Gold plan

$39/ month

  • 1GB Disk Space

  • 100 Email Account

  • 24/24 Support

Szövegírás

Ahogy arról korábban szóltunk, a Sourcedesign többet nyújt egy látványos designnál. Az egyedi arculat ugyanis nem elegendő vállalkozásod sikeréhez, weboldalad tartalma legalább annyira fontos, sőt! A látványos, egyedi designnal látogatókat csábíthatsz weboldaladra, azonban a szöveges tartalom elengedhetetlen ahhoz, hogy ott is tartsd őket! Egy jól megírt, érdekes és informatív szöveg által tanúságot adhatsz a szakma és vállalkozásod iránti elkötelezettségedről, beszámolhatsz tapasztalataidról, az általad kínált áru vagy szolgáltatás minőségéről, és üzenetet közvetíthetsz az érdeklődők felé.

A szöveges tartalom tehát nem csak a keresőmotor optimalizálás (SEO) és a Google algoritmus szempontjából fontos, hanem ügyfeleid ösztönzésének, weboldalad értéke növelésének is elsődleges eszköze.

A Sourcedesignnál azt valljuk, hogy mind az arculatnak, mind a szöveges tartalomnak professzionalizmust kell közvetítenie, ezért célunk olyan szöveget adni weboldaladnak, mely tovább növeli vállalkozásod sikerét.

Akár új weboldalad megszövegezésére van szükséged, akár már meglévő weboldaladhoz szeretnél további tartalmakat adni, mi állunk rendelkezésedre!

Hogyan néz ki nálunk a szövegírás folyamata?

Akár weboldalad elkészítése, akár logód megtervezése esetében, itt is Veled kezdődik miden! A weboldalad vállalkozásod szócsöve, ezért fontos, hogy a szöveg minél pontosabban és stílusodhoz alkalmazkodóan adja át gondolataidat. Épp ezért csapatunk tagjaként Te hozod a tartalmi elemeket, a szakmai szempontokról nem is beszélve!

Csapatunk szövegíró tagja pedig személyedre szabva fogalmazza meg, hogy ki vagy és mit csinálsz, meggyőző tartalmat alkotva a potenciális ügyfelek részére.

Az így elkészült szövegtervezetet megküldjük Neked, és meghallgatjuk véleményed, kérés esetén pedig pedig átfogalmazzuk a szöveget észrevételeid alapján.

Utolsó lépésként feltöltjük az általad jóváhagyott szöveget a weboldalra.

Kapcsolat

Telefon

512-421-3940

E-mail

email@support.com

Cím

1739 Bubby Drive