Legyen a weboldalad vállalkozásod sikerének forrása

Logó- és arculattervezés

Logó

A logó vállalkozásod ismertetőjegye, ezáltal a marketing fontos része. Mi nem csak vállalkozásod profiljához, de a te igényeidhez is tökéletesen igazodó logót készítünk.

Kis arculat

A logó és olyan kis arculati elemek, mint a névjegy, Facebook-, e-mail- és hírlevélmegjelenés megtervezésével egységes megjelenést biztosítunk vállalkozásod számára.

Nagy arculat

Teljes arculat tervezés esetén a logón és kis arculati elemeken túl szórólapok, reklámajándékok, brossúrák, webdesign elkészítésével adunk komplex megjelenést cégednek.

Pricing Table

Basic plan

$9/ month

  • 1GB Disk Space

  • 100 Email Account

  • 24/24 Support

Silver plan

$19/ month

  • 1GB Disk Space

  • 100 Email Account

  • 24/24 Support

Gold plan

$39/ month

  • 1GB Disk Space

  • 100 Email Account

  • 24/24 Support

Logótervezés

Mutasd a logód, megmondom, ki vagy! A logó nem más, mint vállalkozásod ismertetőjegye, ezáltal a marketing fontos része. A logó megmutatja, ki vagy, és mit csinálsz. Az átlagos fogyasztó a márka alapján választ árut, szolgáltatást. A logóddal pedig márkát teremthetsz!

A logó a vállalkozásod felismerhetőségének és megkülönböztethetőségének elengedhetetlen eszköze. A logó kettős funkciót tölt be: a vállalkozásod nevének promotálása mellett vállalkozásod vizuális megjelenéséről is gondoskodik.

Hogyan néz ki nálunk a logótervezés folyamata?

Akárcsak a weboldal készítés esetében, ez is Veled kezdődik! Ahhoz, hogy nem csak vállalkozásod profiljához, de a te igényeidhez is igazodó logót készíthessünk, tudnunk kell, mit szeretsz. Felteszünk néhány kérdést színekkel, betűtípusokkal, grafikákkal kapcsolatban, melyek segítenek stílusod és igényeid meghatározásában.

A kreatív munkát követően felkeresünk 2-3 logótervvel, melyeket PDF formátumban bocsátunk rendelkezésedre. Ezen felül néhány példát is mutatunk arra vonatkozóan, hogyan néznének ki a megküldött logótervek névjegykártyán, szórólapon, plakáton, termékcímkén, stb.

Ötleteink áttekintését követően egyeztetünk arról, szeretnél-e változtatni a színeken, betűtípuson, és természetesen a végső logó kiválasztása is rajtad áll.

Miután jóváhagytad az előnézetet, véglegesítjük a logót, és több változatot is megalkotunk hozzá (szöveggel és anélkül, színes és szürkeárnyalatos, stb.).

Utolsó lépésként megosztjuk veled az elkészített logót mind netes használatra, mind nyomatatásra alkalmas formátumban.

Kapcsolat

Telefon

512-421-3940

E-mail

email@support.com

Cím

1739 Bubby Drive